TÂY NINH 's english materials for learners

good
 
IndexIndex  CalendarCalendar  Trợ giúpTrợ giúp  Tìm kiếmTìm kiếm  Thành viênThành viên  NhómNhóm  Đăng kýĐăng ký  Đăng NhậpĐăng Nhập  

Share | 
 

 ENGLISH TRANSFORMATION

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin


Tổng số bài gửi : 286
Join date : 15/02/2012

Bài gửiTiêu đề: ENGLISH TRANSFORMATION   Sun Jun 17, 2012 2:29 pm


SENTENCE TRANSFORMATION
Number 1
Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one.

1. If it hadn't been so late, I would have called you.
A. It was not late when I called you.
B. It was late, so I did not call you.
C. It was late, but I called you.
D. It was not late but I did not call you.
2. No one but the seven-year-old boy saw the accident.
A. Only the seven-year-old boy saw the accident.
B. No one at all saw the seven-year-old boy's accident.
C. The seven-year-old boy saw no one in the accident.
D. No one in the accident saw the seven-year-old boy.
3. Most people get fewer colds in summer than in winter.
A. A person is more likely to get a cold in winter.
B. More people have summer colds than winter colds.
C. People get colder in summer than in winter.
D. Winter is much colder than summer.
4. They are watering the flowers.
A. The flowers are being watered by them.
B. They need some water and flowers.
C. There are some water on the flowers.
D. They are putting the flowers in water.
5. I would rather you stopped talking about her.
A. I would rather stop talking about her.
B. I prefer you not to talk about her any more.
C. I would rather you not talk about her.
D. I want you to talk about her.
6. Completed in 1756, Nassau Hall, which is now standing on the campus of Princeton University, is the oldest building.
A. Completed in 1756, Nassau Hall is the oldest building now has stood on the campus of Princeton University.
B. Completed in 1756, Nassau Hall is the oldest building now it stands on the campus of Princeton University.
C. Completed in 1756, Nassau Hall is the oldest building now standing on the campus of Princeton University.
D. Completed in 1756, Nassau Hall is the oldest building now stood on the campus of Princeton University.
7. The hardworking cabinetmaker, Ducan Phyfe, was the one person who was most responsible for making New York City a center of furniture design in the early nineteenth century.
A. The one person most responsible for making New York City a center of furniture design in the early nineteenth century he was hardworking cabinetmaker, Ducan Phyfe.
B. The one person most responsible for making New York City a center of furniture design in the early nineteenth century was hardworking cabinetmaker, Ducan Phyfe.
C. The one person most responsible for making New York City a center of furniture design in the early nineteenth century by working hard, the cabinetmaker, Ducan Phyfe.
D. The one person most responsible for making New York City a center of furniture design in the early nineteenth century through his hard work cabinetmaker, Ducan Phyfe.
8. She had only just put the phone down when her boss rang back.
A. Hardly she had put the phone down when her boss rang back.
B. Hardly she puts the phone down when her boss rang back.
C. Hardly did she put the phone down when her boss rang back.
D. Hardly had she put the phone down when her boss rang back.
9. Her mother is the most warm-hearted person I've known.
A. I've never known a more warm-hearted person than her mother.
B. I don't know a more warm-hearted person than her mother.
C. I didn't know a more warm-hearted person than her mother.
D. I had never known a more warm-hearted person than her mother.
10. It isn't necessary for you to finish the report by Sunday.
A. You don't need finish the report by Sunday.
B. You mustn't finish the report by Sunday.
C. You might not finish mthe report by Sunday.
D. You don't need to finish the report by Sunday.

Number 2
Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one.

1. Your refusal to attend the party made everyone sad.
A. Everyone felt sad attending the party.
B. Everyone felt sad when you refused to attend the party.
C. Your attendance at the party made everyone feel sad.
D. You made everyone sad about your refusal to throw the party.
2. Mr. Smith is now the fifth wealthiest man in this city.
A. Mr. Smith is wealthier than five people in this city.
B. No one in this city has more wealth than Mr. Smith.
C. Mr. Smith is wealthiest one in this city.
D. Only four people in this city are wealthier than Mr. Smith.
3. California attracted people from many countries when gold was discovered in 1848.
A. Discovered in 1848, gold was attractive to people in California.
B. Discovered in California in 1848, gold attracted people from many countries there.
C. Gold in California was discovered in 1848 after many people came here.
D. When people are attracted to California, they discovered gold in 1848.
4. Were it not for the money, this job wouldn't be worthwhile.
A. The only thing that makes this job worthwhile is the money.
B. This job is rewarding at all.
C. This job offers a poor salary.
D. Although the salary is poor, the job is worthwhile.
5. As soon as he arrived at the airport, he called home.
A. Calling home, he said that he had arrived at the airport.
B. No sooner had he arrived at the airport than he called home.
C. He arrived at the airport sooner than he had expected.
D. He arrived at the airport and called me to take him home.
6. I like Robinson Crusoe. He is the main character in a book by Daniel Defoe.
A. I like Robinson Crusoe because he is the main chareacter in a book by Daniel Defoe.
B. I like Robinson Crusoe, who is the main chareacter in a book by Daniel Defoe.
C. I like Robinson Crusoe and who is the main chareacter in a book by Daniel Defoe.
D. I like Robinson Crusoe, who are the main chareacter in a book by Daniel Defoe.
7. There was a hurricane in August 1992 over West Africa. This hurricane was named Andrew.
A. There was a hurricane who was named Andrew in August 1992 over West Africa.
B. There was a hurricane what was named Andrew in August 1992 over West Africa.
C. There was a hurricane which was named Andrew in August 1992 over West Africa.
D. There was a hurricane whom was named Andrew in August 1992 over West Africa.
8. There are a lot of people. The people like to do things together.
A. There are a lot of people whom like to do things together.
B. There are a lot of people who like to do things together.
C. There are a lot of people who like do things together.
D. There are a lot of people like to do things together.


9. Sue lives in a house. The house is opposite my house.
A. Sue lives in a house where is opposite my house.
B. Sue lives in a house which is opposite my house.
C. Sue lives in a house who is opposite my house.
D. Sue lives in a house and which is opposite my house.
10. The plants may develop differently. The plants grow on that island.
A. The plants which grows on that island may develop differently.
B. The plants which grow on that island may develop differently.
C. The plants grow on that island may develop differently.
D. The plants which grow that island may develop differently

Number 3
Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one.

1. Sam emphasized the importance of being thoughtful toward one another.
A. Sam said that people should not talk too much.
B. Sam said that people should not be too serious.
C. Sam said that people should consider the feelings of others.
D. Sam said that people should discuss intellectual topics.
2. Unlike her friends, Jane prefers an independent life.
A. Jane doesn't like her friends because she prefers an independent life.
B. Her friends live in an independent life and Jane doesn't like it.
C. Jane doesn't like her friends to live in a dependent life.
D. Jane prefers an independent life but her friends do not.
3. I used to live in Happy Valley.
A. I'm used to living in Happy Valley.
B. I'm living in Happy Valley.
C. I once lived in Happy Valley but no longer live there.
D. I've always lived in Happy Valley.
4. My sister speaks little German.
A. My sister can speak German rather well.
B. My sister doesn't speak much German.
C. My sister speaks German softly.
D. My sister speaks German badly.
5. We could have helped her out.
A. We didn't help her when she had difficulty.
B. We succeeded in helping her out.
C. Although we didn't help her, she managed to go out.
D. We could, so we helped her out.
6. Who made you work so hard yesterday?
A. Who forced you to work so hard yesterday?
B. Why did you work so hard yesterday?
C. What made you work so hard yesterday?
D. How could you work so hard yesterday?
7. Despite his inexperience in the field, John applied for the job.
A. John was unable to do the job because he was inexperienced.
B. John applied for the job because he has experience in the field.
C. John did not apply for the job because of his inexperience in the field.
D. John applied for the job even though he has no experience in the field.
8. I couldn't help laughing when he told me that story.
A. The story he told me did not help at all.
B. I did not laugh when hearing that story.
C. I couldn't help him tell that story.
D. I couldn't resist laughing when he told me that story.
9. She feels happy because of her coming birthday party.
A. She feels happy to come to a birthday party.
B. Her coming birthday aprty makes her happy.
C. Because she was born she feels happy.
D. Her birthday party will happily come.
10. "That's a lovely new dress, Jean," said her mother.
A. Jean's mother said she liked her dress.
B. Jean's mother complimented her on the lovely new dress.
C. Jean's mother wanted to buy a lovely new dress .
D. Jean's mother told her to buy that lovely new dress

Number 4
Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one.

1. Anne had the TV on when her parents entered the room.
A. Anne's parents told her to turn on the TV.
B. Anne noticed her parents watching TV.
C. Anne's parents found her watching TV.
D. The TV was on a table in Anne's room.
2. How long have you had this watch?
A. Since when did you buy this watch?
B. When did you buy this watch?
C. How long have you bought this watch?
D. Since when have you bought this watch?
3. The tourists were unharmed after the train crash.
A. All the tourists were injured in the train crash.
B. None of the tourists were injured in the train crash.
C. The train crash was not harmful for the tourists.
D. The tourists were very afraid after the train crash.
4. Sophie exchanged the shoes for a different pair.
A. One of Sophie's shoes did not fit, so she returned them both.
B. Sophie took the shoes back to the store and got some different ones.
C. Because of a problem with the heel of the shoes, Sophie retuerned the shoes.
D. Sophie returned the shoes and took a pair of trousers instead.
5. I was shocked that John stole the car.
A. John was shocked that he could not take the car.
B. That John stole the car shocked me.
C. John's car was very shocking.
D. The car was stolen, and John was shocked.
6. Jane refused to attend his birthday party, which made him feel sad.
A. Jane's refusal to attend his birthday party made him feel sad.
B. He felt sad not to be able to attend her birthday party.
C. Jane made him sad despite her refusal to attend his birthday party.
D. Jane refused to attend his birthday party because it made him feel sad.
7. Mr. Pike used to jog a lot.
A. Mr. Pike is accustomed to jogging a lot.
B. Mr. Pike never jogged in the past.
C. Mr. Pike jogs a lot now.
D. Mr. Pike jogged a lot in the past.
8. the music was so loud that we couldn't hear what you said.
A. You didn't say loud enough for us to hear.
B. Because of the loud music, we couldn't hear you.
C. The music was too loud that we couldn't hear you.
D. The music was too loud for us to hear.
9. It's a pity that Anne hates studying.
A. Anne uses some strange methods when she studies.
B. Anne receives very good grades although she doesn't study.
C. Anne is very fond of studying something pitiful.
D. It's too bad that Anne dislikes studying.
10. Kate's father was unhappy when she ddecided to quit school.
A. Kate's father was very happy about her decision.
B. Kate was not happy about her father's decision.
C. Kate's father was not happy about her quitting school.
D. Kate's father decided not to send her to school.

Number 5
Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one.

1. The moon doesn't have the atmosphere, neither does the planet Mars.
A. Neither the moon or the planet Mars has the atmosphere.
B. Either the moon nor the planet Mars has the atmosphere.
C. Neither the moon nor the planet Mars has the atmosphere.
D. Either the moon or the planet Mars has the atmosphere.
2. Nora went to the gas station to have her tank filled.
A. Nora's car is being repaired at the gas station.
B. Nora is going to the gas station to pick up her car.
C. Nora had her gas tank filled with gasoline.
D. Nora is going to the gas station to pick up her tank.
3. You won't have a seat unless you book in advance.
A. You may have a seat if you book in advance.
B. You won't have a seat because you didn't book in advance.
C. You will have a seat if you keep your book in front of you.
D. You can't have a seat although you book in advance.
4. Mike has eaten lots of ice-cream and now he has a headache.
A. If Mike didn't eat much ice-cream, he wouldn't have a headache.
B. If Mike hadn't eaten much ice-cream, he wouldn't have a headache.
C. Mike has a headache because he had eaten lots of ice-cream.
D. If Mike hadn't eaten much ice-cream, he wouldn't have had a headache.
5. Linda seems to have very little record for other people's feelings.
A. Linda has very few feelings like other poeple's.
B. Linda appears unconcerned about other people's feelings.
C. Linda has difficulty expressing her feelings for other people.
D. Linda doesn't respect people who feel sorry for themselves.
6. I am looking for a job as a secretary.
A. A secretary is looking for a job.
B. I am looking for someone to work as a secretary.
C. I accepted my job as a secretary.
D. I am trying to find a job as a secretary.
7. Refusal to give a breath sample to the police could lead to your arrest.
A. You could be arrested for not giving a beath sample to the police.
B. If you refuse to be arrested, you have to give a breath sample.
C. If a breath sample is not given, the polive will refuse to arrest you.
D. The police could cause you to give a breath sample to decide whether to arrest you or not.
8. You can try as hard as you like but you won't succeed.
A. However hard you try, you won't succeed.
B. You can hardly try as you like, but you won't succeed.
C. You won't succeed because you can't try as hard.
D. Although you won't succeed, you can try as hard as you like.
9. Tom writes French as well as he speaks it.
A. Tom is bad at writing French.
B. Tom does not speak French so well as he writes it.
C. Tom writes and speaks French equally well.
D. Even though Tom writes French well, he speaks it better.
10. It's the first time I've been to a flower shor.
A. I haven't been to a flower show for years.
B. It's the first tiem I've seen so many flowers.
C. I haven't been to a flower show before.
D. This is the first flower show I know.

Number 6
Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one.

1. "He lost his job three months."
A. It is three months ago since he lost his job.
B. It is three months since he lost his job.
C. They are three months since he lost his job.
D. It has been three months ago since he has lost his job.
2. "She hasn't played the piano for five years."
A. She doesn't play the piano five years ago.
B. The last time she played the piano was five years ago.
C. The last time she played the piano five years ago.
D. She played the piano five years.
3. It is believed that the man escaped in a stolen car.
A. The man is believed to have escaped in a stolen car.
B. The man believed to escape in a stolen car.
C. The man is believed to escape in a stolen car.
D. They believed that the man stole the car.
4. I didn't have an umbrella with me, so I got wet.
A. If I had had an umbrella, I wouldn't get wet.
B. If I had had an umbrella, I would get wet.
C. If I had had an umbrella, I would have got wet.
D. If I had had an umbrella, I wouldn't have got wet.
5. The coffee was too hot for me to drink.
A. The coffee was so hot that I can't drink it.
B. The coffee was so hot that I couldn't drink.
C. The coffee was so hot that I couldn't drink it.
D. The coffee was so hot that I can't drink.
6. In spite of their differences, Peter and John plan to be roommates.
A. Peter and John do not like each other.
B. Peter and John will be different roommates.
C. Peter and John are too different to be roommates.
D. Peter and John intend to be roommates even though they are different.
7. It won't be long before her husband comes back.
A. There's likelihood that her husband won't return soon.
B. Her husband will come back later than planned.
C. Her husband will be returning quite soon.
D. Possibly, her husband won't come back as soon as he wants.
8. Nothing but the whole story would satisfy Tim.
A. On the whole, Tim was satisfied with the story.
B. Tim wouldn't be satisfied with anything.
C. Tim wanted to know just the end of the story.
D. Tim insisted on being told the complete story.
9. I should have studied last night, but I was too tired.
A. I couldn't study last night because I was very tired.
B. I studied last night because I was bored.
C. I studied last night because I had to.
D. I tried to study last night, but the homework was too hard.
10. I have never felt better than I do now.
A. I have never felt well.
B. I have always felt well.
C. I felt better before.
D. I feel well now.

Number 7
Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one.

1. "Cigarettes?" he asked. "No, thanks," I said.
A. He offered me a cigarette, but I promptly declined.
B. He asked for a cigarette, and I immediately refused.
C. He mentioned a cigarette, so I thanked him.
D. He asked if I was smoking, and I denied at once.
2. The doctor said, "You really ought to rest for a few days, Jasmine."
A. It is the doctor's recommendation that Jasmine rested shortly.
B. Jasmine's doctor insisted that she should rest for a few days.
C. The doctor suggested that Jasmine should take a short rest.
D. The doctor strongly advised Jasmine to take a few days' rest.
3. "I will pay back the money, Gloria" said Ivan.
A. Ivan promised to pay back Gloria's money.
B. Ivan apologised to Gloria for borrowing her money.
C. Ivan offered to pay Gloria the money back.
D. Ivan suggested paying back the money to Gloria.
4. The children couldn't go swimming because the sea was too rough.
A. The sea was too rough for the children to go swimming.
B. The children were not calm enough to swim in the sea.
C. The sea was rough enough for the chidren to swim in.
D. The sea was too rough to the children's swimming.
5. "Would you like to come to my birthday party, Sarah?" asked Frederic.
A. Frederic asked Sarah if she liked his birthday party or not.
B. Frederic invited Sarah to his birthday party.
C. Frederic asked if Sarah was able to come to his birthday party.
D. Frederic reminded Sarah of his coming birthday party.
6. "If I were you, I would take the job," said my room-mate.
A. My room-mate introduced the idea of taking the job to me.
B. My room-mate was thinking about taking the job.
C. My room-mate advised me to take the job.
D. My room-mate insisted on taking the job for me.
7. "Leave my house now or I'll call the police!" shouted the lady to the man.
A. The lady told the man that she would call the police if he didn't leave her house.
B. The lady threatened to call the police if the man didn't leave her house.
C. The lady said that she would call the police if the man didn't leave her house.
D. The lady informed the man that she would call the police if he didn't leave her house.
8. He last had his eyes tested ten months ago.
A. He has not had his eyes tested for ten months.
B. He had tested his eyes ten months before.
C. He had not tested his eyes for ten months then.
D. He didn't have any tests on his eyes in ten months.
9. "You should have finished the report by now," John told his secretary.
A. John reminded his secretary of finishing the report on time.
B. John approached his secretary for not having finished the report.
C. John said that his secretary had not finished the report on time.
D. John scolded his secretary for not having finished the report.
10. "It's too stuffy in this room, isn't it?" said the guest.
A. The guest said that the room was too crowded.
B. The guest suggested that the room should be aired.
C. The guest remarked that the room should be aired.
D. The guest said that threre was too much stuff in the room.

Number 8
Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one.

1. A very successful salesman, Mr. Smith often has more customers than he can handle.
A. Mr. Smith's customers cannot handle him successfully.
B. Mr. Smith finds it difficult to handle his customers.
C. Mr. Smith is a successful salesman of handles to many customers.
D. Mr. Smith sometimes has too many customers to take care of.
2. Tim is likely to fail if he takes the exam without studying.
A. Tim will fail if he takes the exam without studying.
B. It's probable that Tim will fail the exam if he doesn't study.
C. It's certain that Tim will pass the exam if he studies.
D. It's certain that Tim will fail because he doesn't study.
3. He looked so funny that I couldn't help laughing.
A. I couldn't laugh because he looked so funny.
B. I couldn't help him laugh because he looked so funny.
C. He looked too funny for me to laugh.
D. I laughed because he looked so funny.
4. They bought a gift that was very expensive for their son.
A. Their son bought an expensive gift for his birthday.
B. They gave their son a gift that was very expensive.
C. The gift was so expensive that they did not buy it.
D. Although the gift was inexpensive, they did not buy it.
5. I found it difficult to communicate in English.
A. I had no difficulty communicating in English.
B. I didn't like to communicate in English.
C. I was not used to communicating in English.
D. I preferred communicating in English.
6. A majority of the students in this college are from overseas.
A. Everyone in this college is from overseas.
B. No one in this college is from overseas.
C. Few students in this college are from overseas.
D. Most of the students in this college are from overseas.
7. He acts as though nothing matters to him.
A. He acts when there's no matter for him.
B. He acts although nothing matters for him.
C. He seems not to care about anything.
D. Nothing matters to him when he acts.
8. Nancy isn't used to walking so far.
A. Nancy used to walk farther.
B. Nancy doesn't like to walk so far.
C. Nancy isn't accustomed to walking very far.
D. Nancy needed help to walk so far.
9. She wanted to avoid an argument, so she said nothing.
A. She didn't say a word to avoid an argument.
B. She avoided an argument because she said nothing.
C. If she said nothing, she wanted to avoid an argument.
D. She had nothing to say to avoid an argument.
10. My daughter is looking forward to seeing her friend.
A. My daughter is expecting to see her friend.
B. My daughter is being looked after while her friend is abroad.
C. My daughter feels bored because she is going to see her friend soon.
D. My daughter does not want to see her friend again.

Number 9
Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one.

1. Although she couldn't speak English, Ngoc decided to settle in Manchester.
A. Despite of speaking no English, Ngoc decided to settle in Manchester.
B. Although no speaking English, Ngoc decided to settle in Manchester.
C. In spite of her disability to speak English, Ngoc decided to settle in Manchester.
D. Ngoc decided to settle in Manchester even she did not speak English.
2. She turned the radio on at 7.30. She was still listening to it when her brother came home at 9.00.
A. She has been listening to the radio at 7.30.
B. She had been listening to the radio since 7.30.
C. She has been listening to the radio after 7.30.
D. She has been listening to the radio by 7.30.
3. Maria eats very little so as not to put on weight.
A. Maria eats little very because she wants to lose weight.
B. Maria eats very little because she wants to lose weight.
C. Maria eats very little because she wants weight to lose.
D. Maria eats very little because lose weight she wants to.
4. What a pity I failed the entrance exam!
A. I wish I had passed the entrance exam.
B. I wish I have passed the entrance exam.
C. I wish I will pass the entrance exam.
D. I wish I pass the entrance exam.
5. My suits needs to be cleaned before the interview but I'm too busy to do that.
A. I must have my suit cleaned before the interview.
B. I must clean my suit before the interview.
C. I must have my suit to be cleaned before the interview.
D. I must have my suit cleans before the interview.
6. No one present noticed anything strange.
A. The people who were there didn't notice anything strange.
B. The people who were there didn't notice anything usual.
C. The people were there didn't notice anything strange.
D. The people who were there didn't notice something strange.
7. Jane's strange idea astonished everybody.
A. Everybody was astonished at Jane's strange idea.
B. Everybody were astonished at Jane's strange idea.
C. Everybody was astonished on Jane's strange idea.
D. Everybody was astonished about Jane's strange idea.
8. Joan finally managed to get a good job.
A. Joan finally succeeded at getting a good job.
B. Joan finally succeeded in getting a good job.
C. Joan finally succeeded on getting a good job.
D. Joan finally succeeded to get a good job.
9. Smith's career as a television presenter began five years ago.
A. Smith had been a television presenter for five years.
B. Smith has been a television presenter five years ago.
C. Smith has been a television presenter since five years.
D. Smith has been a television presenter for five years.
10. Jack bought that second-hand car and he then recognized that he shouldn't have done that.
A. Jack regretted buying that second-hand car.
B. Jack regretted to buy that second-hand car.
C. Jack wished that he did not buy that second-hand car.
D. Jack wished that he has not buy that second-hand car.
Number 10
Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one.

1. Peter has not had his hair cut for over four months.
A. It's over four months since Peter has his hair cut.
B. It's over four months since Peter has had his hair cut.
C. It's over four months since Peter had his hair cut.
D. It's over four months since Peter had had his hair cut.
2. The water was so cold that the children could not swim in it.
A. The water was not warm enough for the children to swim in it.
B. The water was not warm enough for the children to swim in.
C. The water was not enough warm for the children to swim in.
D. The water was not warm enough for the children swim in.
3. They never made us do anything we didn't want to do.
A. We are never made to do anything we didn't want to do.
B. We were never made to do anything we didn't want to do.
C. We have never made to do anything we didn't want to do.
D. We had never made to do anything we didn't want to do.
4. "Why don't you put a better lock on the door, Mary?" Jane asked.
A. Jane suggested that Mary must put a better lock on the door.
B. Jane suggested that Mary should put a better lock on the door.
C. Jane suggested that Mary may put a better lock on the door.
D. Jane suggested that Mary might put a better lock on the door.
5. He had hardly left the office when the phone rang.
A. No sooner had he left the office than the phone rang.
B. No sooner he had left the office than the phone rang.
C. No sooner he had left the office when the phone rang.
D. No sooner he did leave the office than the phone rang.
6. There were a lot of errors in his essays.
A. He made a lot of errors in his essays.
B. He makes a lot of errors in his essays.
C. He had made a lot of errors in his essays.
D. He has made a lot of errors in his essays.
7. I haven't got enough money, so I'm not going on holiday.
A. If I have enough money I would go on holiday.
B. If I had enough money I would go on holiday.
C. If I had had enough money I would go on holiday.
D. If I have had enough money I would go on holiday.
8. She is so busy that she can't come to the party.
A. If she was not so busy she must come to the party.
B. If she was not so busy she could come to the party.
C. If she was not so busy she need to come to the party.
D. If she was not so busy she should come to the party.
9. The noise next door did not stop until after midnight.
A. The noise next door didn't stop during midnight.
B. The noise next door stopped after midnight.
C. The noise next door didn't stop after midnight.
D. The noise next door didn't stop at midnight.
10. Someone has already paid for it.
A. It has already paid for someone.
B. It has been already paid for.
C. It has already been paid for.
D. It has already paid for.
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://tailieutienganh.forumvi.com
Admin
Admin


Tổng số bài gửi : 286
Join date : 15/02/2012

Bài gửiTiêu đề: Re: ENGLISH TRANSFORMATION   Mon Jun 18, 2012 5:59 pm

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
B A A A B C B D A D


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
B D B A B B C B B B


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
C D C B A B D D B B


10 1 2 3 4 5 6 7 8 9
C C B B B B A D B D


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
C C A A B D A A C C


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
B B A D C D C D A D


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
A D A A B C B A D B


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
D B D B C D D C A A


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
C B B A A A A B D A


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
C B B B A A B B B C

Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://tailieutienganh.forumvi.com
 
ENGLISH TRANSFORMATION
Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang
 Similar topics
-
» Talk english everyday
» Maritime English (Tiếng Anh hàng hải)
» Phần mềm English Study 4.1
» Telephone English (Tiếng Anh dùng trong các cuộc điện thoại)
» Marlins English Language Test

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
TÂY NINH 's english materials for learners :: english :: english tests for ordinary student-
Chuyển đến