TÂY NINH 's english materials for learners

good
 
IndexIndex  CalendarCalendar  Trợ giúpTrợ giúp  Tìm kiếmTìm kiếm  Thành viênThành viên  NhómNhóm  Đăng kýĐăng ký  Đăng NhậpĐăng Nhập  

Share | 
 

 SENTENCE BUILDING

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin


Tổng số bài gửi : 286
Join date : 15/02/2012

Bài gửiTiêu đề: SENTENCE BUILDING   Sun Jun 17, 2012 2:30 pm


SENTENCE BUILDING
Number 1
Choose the correct sentence which is built from the words given.

1. There / no substitute / hard work / if / want / succeed.
A. There is no substitute for hand work if you want to succeed.
B. There are no substitute of hand work if one want to succeed.
C. There is no substitute and hand work if you want to succeed.
D. There is no substitute and hand work if they want to succeed.
2. In / /hands / reckless driver / car / becomes / lethal weapon.
A. In hands of a reckless driver makes a car becomes a lethal weapon.
B. In the hands of a reckless driver a car becomes a lethal weapon.
C. In the hands of reckless driver the car becomes a lethal weapon.
D. In hands of reckless driver car becomes a lethal weapon.
3. After / robbery / shop / installed / alarm system / as insurance / further losses.
A. After robbery, the shop was installed an alarm system as an insurance to fight further losses.
B. After robbery, the shop installed an alarm system as to insurance in case further losses.
C. After the robbery, the shop installed an alarm system as an insurance against further losses.
D. After robbery, the shop installed the alarm system as insurance for further losses.
4. Given / difficulty / task / I / lucky / complete / by May.
A. Given difficulty in the task, I shall be lucky to complete by May.
B. Given the difficulty of the task, I shall be lucky to complete it by May.
C. Given the difficulty of the task, I shall lucky to complete it by May.
D. Given the difficulty in the task, I will be too lucky to complete by May.
5. If / we / don't / from you / two days / order / will / cancelled.
A. If we don't come from you in two days, the order will be cancelled.
B. If we don't hear from you after two days, the order will be cancelled.
C. If we don't hear from you for two days, the order will be cancelled.
D. If we don't hear from you within two days, the order will be cancelled.
6. I / interested / special offer / saw / advertisement.
A. I'm interested in the special offer which saw in your advertisement.
B. I'm interested in special offer I saw on your advertisement.
C. I'm interested in the special offer I saw in your advertisement.
D. I'm interested in the special offer I saw on your advertisement.
7. I / explained / neighbor / she / have / send in / application.
A. I explained to my neighbor that she would have to send in a written application.
B. I explained my neighbor that she would have to send in a written application.
C. I explained to my neighbor that she would have send in a written application.
D. I explained my neighbor that she would have to send in a writting application.
8. Next / you / here / visit / remember / your sister / you.
A. Next time you go here to visit, remember to bring your sister with you.
B. Next time you come here to visit, remember taking your sister with you.
C. Next time you come here and visit, remember bringing your sister with you.
D. Next time you come here to visit, remember to bring your sister with you.
9. There / oil leak / lots / fish / died / result / pollution.
A. There had oil leak and lots of fish died result from pollution.
B. There was an oil leak and lots of fish died as a result of pollution.
C. There was an oil leak and a lots of fish died as result of pollution.
D. There had oil leak and lots of fish died as a result of pollution.
10. Sure / attention / what / doctor / says.
A. Make sure you take attention to what the doctor says.
B. Make sure you pay attention to what the doctor says.
C. Make sure you take attention at what the doctor says.
D. Be sure you take attention at what the doctor says.

Number 2
Choose the correct sentence which is built from the words given.

1. not / difficult / learn / English / you / study / structure / vocabulary / every day.
A. Learn English is not difficult if you study structure and vocabulary every day.
B. It is not difficult to learn English if you study structure and vocabulary every day.
C. Difficult English is not learn if you study structure and vocabulary every day.
D. You learn English is not difficult if study structure and vocabulary every day.
2. I / one / old friends / I / shop / supermarket / two days ago.
A. I met one of my old friends while I was doing shopping in the supermarket two days ago.
B. I met one of my old friends while I was shopping on the supermarket two days ago.
C. I met my one old friends while I was doing shopping in the supermarket two days ago.
D. I met one of my old friends while I was shopping to the supermarket two days ago.
3. He / try / stop / smoke / he / never succeed / many times.
A. He has tried to stop smoke many times but he never succeeded.
B. He has tried stop smoking many times but he never succeeded.
C. He has tried stop to smoke many times but he never succeeded.
D. He has tried to stop smoking many times but he never succeeded.
4. He / promise / send / me / postcard / as soon as / arrive / Madrid.
A. He promised send me a postcard as soon as he arrived in Madrid.
B. He promised to send me a postcard as soon as he arrived at Madrid.
C. He promised to send me a postcard as soon as he arrived in Madrid.
D. He promised to sending me a postcard as soon as he arrived in Madrid.
5. Developing countries / need / do / research / find / solutions / agriculture / problems.
A. Developing countries need doing research to find solutions to agriculture problems.
B. Developing countries need to do research to find solutions to agriculture problems.
C. Developing countries need to do researching to find solutions to agriculture problems.
D. Developing countries need to do research to finding solutions to agriculture problems.
6. She / practise / play / tennis / every day / she / want / famous / one day.
A. She practises playing tennis one day because she wants to be famous every day.
B. She practise playing tennis every day because she wants famous one day.
C. She practise playing tennis every day because she wants being famous one day.
D. She practises playing tennis every day because she wants to be famous one day.
7. Never / stop / try / you get / solution / problem.
A. Never stop trying until you get the right solution to the problem.
B. Never stop trying until you get the right solution of the problem.
C. Never stop trying until you get the right solution from the problem.
D. Never stop trying until you get the right solution on the problem.
8. New York / most exciting / city / I / ever / visit.
A. New York city is the most exciting I have ever visited.
B. New York is the most exciting city I have ever visited.
C. New York is the most exciting city I have ever visit.
D. New York is the most exciting I have ever visited.
9. dangerous / drive / fast / city / rush hours.
A. It is dangerous to drive fastly in the city in the rush hours.
B. It is dangerous to drive fast in the city on the rush hours.
C. It is dangerous for driving fast in the city in the rush hours.
D. It is dangerous to drive fast in the city in the rush hours.
10. If / he / come / station / earlier / not miss / train.
A. If he had come to the station earlier he would not have missed the train.
B. If he have come to the station earlier he would not have missed the train.
C. If he had came to the station earlier he would not have missed the train.
D. If he had come to the station earlier he would have not missed the train.

Number 3
Choose the correct sentence which is built from the words given.

1. Mary says / she / put / higher class.
A. Mary says she'd like to have been put in higher class.
B. Mary says she'd like to have put in higher class.
C. Mary says she'd like to put in higher class.
D. Mary says she would put in higher class.
2. Would you / talk / something else?
A. Would you like talking about something else?
B. Would you rather him to talk about something else?
C. Would you like prefer to talk about something else?
D. Would you rather to talk about something else?
3. Expected / he / be / president / company.
A. It was expected that he won't be the president of the company.
B. No one expected that he would be the president of the company.
C. It isn't expected that he was the president of the company.
D. Everyone expected that he was the president of the company.
4. Travelling / parts / country / help / learn / appreciate / life styles / customs.
A. Travelling to different parts of the country helps people learned how to appreciate different life styles and customs.
B. Travelling to different parts of my country help learning how to appreciate good life styles and customs.
C. Travelling to different parts of my country helps me learn and appreciate various life styles and customs.
D. Travelling to visit different parts of the country helps me to learn and appreciate various life styles and customs.
5. Development / birth-control methods / free / cycle / child bearing.
A. Since the development of effective birth-control methods, women were freed from the endless cycle of child bearing.
B. The development of effective birth-control methods freed women from the endless cycle of child bearing.
C. Thanks to the development of effective birth-control methods, women freed from the cycle of child bearing.
D. Since the development of effective birth-control methods, women had been set free from the cycle of child bearing.
6. Recycle / waste paper / save / great amount / wood pulp.
A. In order to recycle waste paper, we should save a great amount of wood pulp.
B. The recycling waste paper save us from using a great amount of wood pulp.
C. We recycle waste paper by saving a great amount of wood pulp.
D. The recycling waste paper can save a great amount of wood pulp.
7. Farmers / apply fertilizers / fields / crops / planted.
A. Farmers apply fertilizers into the fields after the crops have been planted.
B. Farmers are applying fertilizers into the fields so that the crops can be planted.
C. Farmers can apply for fertilizers of the fields as soon as they have the crops planted.
D. Farmers will apply for fertilizers of the fields as soon as they have the crops planted.

8. I / live / city / all my life so / know / places / tourists / enjoy.
A. I had lived in this city all my life so I could know many of the places that tourists would enjoy.
B. I have lived in this city all my life so I can know many of the places that tourists would enjoy.
C. I have lived in this city all my life so I know many of the places that tourists would enjoy.
D. I lived in this city all my life so that I could know many of the places that tourists would enjoy.
9. Vietnam / children / free / medical treatment / hospitals / until / they / six.
A. In Vietnam, children can get free medical treatment in hospitals until they are six.
B. In Vietnam, children are freed from medical treatment in hospitals until they are six.
C. In Vietnam, children are free of medical treatment in hospitals until they are six.
D. In Vietnam, children are free to choose medical treatment in hospitals until they are six.
10. Interview / you / care / appearance / gather / information / company / as / can.
A. While being interviewed, you should neither take good care of your personal appearance nor gather as much information about the company as you can.
B. During the interview, you should either take good care of your personal appearance or gather as much information about the company as you can.
C. Before the interview, you shouldn't take good care of your personal appearance but gather as much information about the company as you can.
D. Before the interview, you should take good care of your personal appearance and gather as much information about the company as you can.

Number 4
Choose the correct sentence which is built from the words given.

1. We / decide / not / go out / because / weather.
A. We decided not go out because of the weather.
B. We decided not to go out because of the weather.
C. We decided not going out because of the weather.
D. We not decided to go out because of the weather.
2. She / not allow / smoke / house.
A. She doesn't allow smoking in her house.
B. She doesn't allow to smoking in her house.
C. She doesn't allow to smoke in her house.
D. She doesn't allow smoking at her house.
3. I / prefer / this coat / coat / you / wear / yesterday.
A. I prefer this coat than the coat you were wearing yesterday.
B. I prefer this coat to the coat you wear yesterday.
C. I prefer this coat to the coat you wearing yesterday.
D. I prefer this coat to the coat you wore yesterday.
4. I / would rather / you / not tell / anyone / what / say.
A. I would rather you not tell anyone what I said.
B. I would rather you did not tell anyone what I said.
C. I would rather you do not tell anyone what I said.
D. I would rather you did not tell anyone what I say.
5. She / must / fed up / smoke.
A. She must be fed up of smoking.
B. She must fed up with smoking.
C. She must be fed up with smoking.
D. She must be fed up on smoking.
6. They / climb / window / without / see.
A. They climded through window without being seen.
B. They climded through the window without being seen.
C. They climded through the window without being see.
D. They climded through window without being saw.
7. We / look forward / Rose / come home.
A. We are looking forward to Rose coming home.
B. We are looking forward Rose coming home.
C. We are looking forward to Rose come home.
D. We are looking forward Rose to come home.
8. You / feel / like / go out / this evening?
A. Are you feel like going out this evening?
B. Do you feel to like going out this evening?
C. Do you feel like go out this evening?
D. Do you feel like going out this evening?
9. Phillips / want / cook himself / Daniel / insist / help / him.
A. Phillips wanted to cook himself but Daniel insisted in helping him.
B. Phillips wanted to cook himself but Daniel insisted to help him.
C. Phillips wanted to cook himself but Daniel insisted on helping him.
D. Phillips wanted cooking himself but Daniel insisted on helping him.
10. I / prefer / drive / travel / train.
A. I prefer driving than travelling by train.
B. I prefer driving to travelling by train.
C. I prefer to drive to travel by train.
D. I prefer to driving than travelling by train.


Number 5
Choose the correct sentence which is built from the words given.

1. Nancy / work / hard / so / she / fall / ill.
A. Nancy worked hard so that she fell ill.
B. Nancy worked so hard that she fell ill.
C. Nancy works hard so that she fell ill.
D. Nancy worked hard so that she falls ill.
2. Tom / favourite / football / team / Manchester United.
A. Tom's footbal favourite team is Manchester United.
B. Tom's footbal team favourite is Manchester United.
C. Tom's favourite team football is Manchester United.
D. Tom's favourite football team is Manchester United.
3. he / use / be / the best / our / national / football / team.
A. He used to be the best footballer of our national football team.
B. He used being the best footballer of our national football team.
C. He used to being the best footballer of our national football team.
D. He uses to be the best footballer of our national football team.
4. The World Cup 2006 / organize / Germany.
A. The World Cup 2006 is organized in Germany.
B. The World Cup 2006 had been organized in Germany.
C. The World Cup 2006 was organized in Germany.
D. The World Cup 2006 has been organized in Germany.
5. Italy / several / gold cups / so far.
A. Italy won several gold cups so far.
B. Italy has won several gold cups so far.
C. Italy had won several gold cups so far.
D. Italy has been winning several gold cups so far.
6. She / hurt / learn / boyfriend / forget / birthday.
A. She was hurt when learning that her boyfriend had forgotten her birthday.
B. She hurt when learning that her boyfriend had forgotten her birthday.
C. She was hurt that when learning that her boyfriend had forgotten her birthday.
D. She was hurt when learning that her boyfriend forgotten her birthday.
7. We / not / survive / start / work / cleaner / safer / energy / sources.
A. We won't survive so we start working on cleaner, safer sources of energy.
B. We won't survive although we start working on cleaner, safer sources of energy.
C. We won't survive unless we start working on cleaner, safer sources of energy.
D. We won't survive otherwise we start working on cleaner, safer sources of energy.
8. I / grateful / kindness / visit / your factory / last month.
A. I'm grateful for your kindness when I visited your factory last month.
B. I'm grateful with your kindness to me when I visited your factory last month.
C. I'm grateful of your kindness to me when I visited your factory last month.
D. I'm grateful at your kindness to me when I visited your factory last month.
9. it / stupid / him / give up / job / need / money.
A. It was stupid with him to give up his job when he needed the money.
B. It was stupid to him to give up his job when he needed the money.
C. It was stupid of him to give up his job when he needed the money.
D. It was stupid for him to give up his job when he needed the money.
10. Now that / highway / build / it / take / only two hours / get / there.
A. Now that the highway has been built, it takes only two hours to get there.
B. Now that the highway has been built, it took only two hours to get there.
C. Now that the highway has been built, it is taking only two hours to get there.
D. Now that the highway has been built, it has taken only two hours to get there.


Number 6
Choose the correct sentence which is built from the words given.

1. There / be / road / accidents / increase / last / few / years.
A. There has been an increase in road accidents in the last few years.
B. There was an increase in road accidents in the last few years.
C. There had been an increase in road accidents in the last few years.
D. There is an increase in road accidents in the last few years.
2. We / spend / holiday / Greece / last year.
A. We had spent our holiday in Greece last year.
B. We spent our holiday in Greece last year.
C. We spends our holiday in Greece last year.
D. We was spending our holiday in Greece last year.
3. I / be / wait / here / two hours.
A. I have been waiting here for two hours.
B. I have waited here for two hours.
C. I have been waiting here two hours ago.
D. I waited here two hours ago.
4. What / you / go / post office / yesterday / for?
A. What did you go to for the post office yesterday?
B. What for did you yesterday went to the post office?
C. What did for you go to the post office yesterday?
D. What for did you go to the post office yesterday?
5. What kind / music / you / often / listen?
A. What music of kind do you often listen to?
B. What kind music of you often listen to?
C. What kind of music do you often listen to?
D. What kind of music you often listen to?
6. Why / you / make / a lot / cakes / now?
A. Why are you making a lot of cakes now?
B. Why do you make a lot of cakes now?
C. Why have you been making a lot of cakes now?
D. Why have you make a lot of cakes now?
7. He / furious / me / refusal / party / last Sunday.
A. He was furious at me at my refusal to the party last Sunday.
B. He was furious at me with my refusal to the party last Sunday.
C. He was furious with me at my refusal to the party last Sunday.
D. He was furious with me for my refusal to the party last Sunday.
8. Rain / every day / spend / most / time / indoors.
A. It rained every day but we had to spend most of our time indoors.
B. It rained every day so we had to spend most of our time indoors.
C. It rained every day then we had to spend most of our time indoors.
D. It rained every day until we had to spend most of our time indoors.
9. He / show / photograph / hotel / stay / holiday.
A. He showed me the photograph of the hotel where he had stayed in his holiday.
B. He showed me the photograph of the hotel where he had stayed on his holiday.
C. He showed me the photograph of the hotel where he had stayed at his holiday.
D. He showed me the photograph of the hotel where he had stayed during his holiday.
10. Opinion / violent films / not show / television.
A. With my opinion, violent films should not be shown on television.
B. For my opinion, violent films should not be shown on television.
C. In my opinion, violent films should not be shown on television.
D. To my opinion, violent films should not be shown on television
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://tailieutienganh.forumvi.com
Admin
Admin


Tổng số bài gửi : 286
Join date : 15/02/2012

Bài gửiTiêu đề: Re: SENTENCE BUILDING   Mon Jun 18, 2012 6:00 pm

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
A B C B D C A D B B


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
B A D C B D A B D A


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
A C B C B D A C A D


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
B A D B C B A D C B


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
B D A C B A C A C A


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
A B A D C A C B D C
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://tailieutienganh.forumvi.com
 
SENTENCE BUILDING
Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
TÂY NINH 's english materials for learners :: english :: english tests for ordinary student-
Chuyển đến